Saint Vincent és a Grenadine-szigetek labdarúgása

Vincy Heat

Vincy Heat

"Christmas fun in the Sun" - a vincenti karácsony

2011. december 24. - Puresz

Az ünnepség végi dobkoncertAz 1920-as évek óta megrendezésre kerülő helyi, a világon egyedülálló Nine Mornings Festivalról szóló videóval, és egy rövid ismertetővel szeretnék a szerkesztőség nevében boldog karácsonyt kívánni olvasóinknak és a Népsport közösségének.

A különleges, helyi ünnepség minden év december 16-án hajnali 4 órakor kezdődik, és egészen 25-ig, karácsony első napjáig tart. A lakók ezekben a napokban minden hajnalban táncolnak, énekelnek, karaokéznak, bicikliznek, a tengerben fürdenek, vagy különböző vetélkedőkön vesznek részt, egyszóval ünnepelnek és jól érzik magukat. A fesztivál végén a legtöbb helyen egy acéldobegyüttes (tudjátok, ez az a "kukadob" vagy "hordódob") koncertjével ér véget a kilenc napos esemény.

A bejegyzés trackback címe:

https://vincyheat.blog.hu/api/trackback/id/tr228258878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása