Saint Vincent és a Grenadine-szigetek labdarúgása

Vincy Heat

Vincy Heat

Pofára esés az álmok kapujában

2012. november 20. - Puresz

Hiába a bravúrok, hiába a veretlenség a zóna két egyik legerősebb csapatával szemben, ha az egyetlen könnyebb találkozón elvérzik a csapat. Az amatörizmus még mindig jelentősen befolyásolja a szigetvilág futballját.

Hiába a bravúrok, hiába a veretlenség a zóna két egyik legerősebb csapatával szemben, ha az egyetlen könnyebb találkozón elvérzik a csapat. Az amatörizmus még mindig jelentősen befolyásolja a szigetvilág futballját.

Nem sok mindent lehet elmondani a mérkőzésről és a csalódottság miatt nem is különösebben ecsetelnénk. St. Vincent 1-0-ra kikapott Suriname nemzeti tizenegyétől, miután a 42. percben Ronny Aloema tizenegyesből betalált. A gól érdekessége, hogy ez volt Suriname egyetlen gólja a csoportban, és még így is, valamint nyolc kapott góljuk ellenére is előttünk végeztek a csoportban, dacára annak, hogy milyen bravúrokat vittünk véghez. Az igazi csattanó azonban nem más, minthogy Ronny a csapat hálóőre, tehát egy kapus ejtett ki minket, és lett csapata házi gólkirálya a második körben.

A mérkőzés érdekességei ezzel nem értek véget. A meccs előtt egy vincenti lap is foglalkozott vele, hogy mesterünk, Cornelius Huggins a Suriname elleni mérkőzés előtti napon elhagyja Trinidadot, hogy egy edzői továbbképzésen vegyen részt a Kajmán-szigeteken. A The Vincentian úgy írt: "Nem okozhat gondot a mester távolmaradása, és óriási tettet hajthat végre a csapat."

Nos, ez nem jött be, az elég amatőr dolognak, azaz annak, hogy egy továbbképzést egy kupasorozat idejére időzítenek, megittuk a levét: Huggins nélkül csak árnyéka volt önmagának a Vincy Heat, mely a mérkőzés legvégén már fegyelmezetlen is volt, és emberhátrányban fejezte be a találkozót. A későbbi, egyébként az eredmény tudatában már tét nélküli mérkőzésen Ataullah Guerra góljával Trinidad 1-0-ra legyőzte Kubát. A kupa összegzése és a kilátások majd a következő posztban. Azt viszont minden pozitívum ellenére megtanultuk, hogy minél magasabban vagyunk, annál nagyobb a pofára esés...

A bejegyzés trackback címe:

https://vincyheat.blog.hu/api/trackback/id/tr778258914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása