Saint Vincent és a Grenadine-szigetek labdarúgása

Vincy Heat

Vincy Heat

Függetlenség napi parádé

2012. október 27. - Latz von W.

Saint Vincent és a Grenadine-szigetek 33 évvel ezelőtt, 1979. október 27-én kiáltotta ki függetlenségét Nagy-Britanniától.

A helyiek azóta minden évben utcai és katonai parádékkal ünneplik meg a nemzetté válás napját, ami természetesen munkaszüneti nap a szigeteken. Az alábbi videón a két évvel ezelőtti katonai bemutatót tekinthetitek meg – a 3:47-nél feltűnő fiatalember produkcióját különösen ajánlott megnézni! :)

A labdarúgó-válogatott egyébként a Curaçao elleni 4:0-ás győzelmével hangolt az eseményre még csütörtökön, és ennek az eredménynek köszönhetően a Vincy Heat továbbjutott a Karibi Kupa második csoportkörébe. Erről később részletesebben is fogunk írni. Addig hallgassátok a Hot 97.1 SVG rádiót – ha most kapcsolódtok be az adásba, akkor igazi Vincy soca ritmusokra pöröghettek!

BOLDOG FÜGGETLENSÉG NAPJÁT KÍVÁNUNK!
HAPPY INDEPENDENCE DAY!

A bejegyzés trackback címe:

https://vincyheat.blog.hu/api/trackback/id/tr748258904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása